Ce este Biroul de Credit?

Biroul de Credit este o societate de drept privat care administreaza o baza de date organizata in sistem centralizat, care contine date referitoare la activitatea de creditare desfasurata de institutiile financiar-bancare, autorizate potrivit legii. Baza de date a Biroului de Credit poate fi consultata de catre institutiile de credit, institutiile financiare nebancare, societatile de asigurari si cele de recuperare creante care au incheiat un Contract cu Biroul de Credit.

Actionam conform noii legislatii a protectiei datelor cu caracter personal

Conform noii legislatii europene GDPR, Biroul de Credit este in continuare indreptatit sa va gestioneze datele personale cu privire la activitatea de creditare. In urma experientei cu peste 500 de clienti, echipa noastra va poate ajuta sa fiti sters din Biroul de Credit, aplicand legislatia nationala si europeana (Regulamentul  679/2016).

Cum pot afla situatia mea din Biroul de Credit?

Este foarte important sa stii ce date sunt scrise despre tine si, mai ales, daca sunt scrise informatii false. Daca sunt scrise informatii false sau incorecte, puteti face cerere de revizuire si sa modifici datele. Asa iti cresti sansele considerabil pentru a primi creditari noi/refinantari. Noi va asiguram asistenta pe tot parcursul procesului de radiere a informatiilor negative si pentru a va asigura ca aveti sanse foarte mari de succes, avocatii si consultantii nostri fiind pregatiti in a gestiona situatiile din Biroul de Credit.

Sunati la 0753.140.140 sau email la office@imediatcredit.ro


© 2019 ImediatCredit. All rights reserved